adjö adjö adjö

jaha! nu visar det sig att emma och toaletten har ätit upp alla vindruvor!!!!!! tack för den lixom?? hon vet ju att jag brukar äta dom. äh. får väll gå ut med majsan & brummelisa istället. dom har inte varit ute på fem minuter. stackars djur.....
katrin peacar out.

adjöööööööööööööö

suck.. att emma och den där toiletseatkillen är tillsammans får bara mig att inse hur otroligt loney jag är.. BUHUHUHUHUHUHU* , varför ska hon alltid få alla killar? jag vet att jag hade en kille innan sommarn men det tog ju slut snabbt (long story short: jag är otrevlig och jävligt dum mot honom. han är snäll och jävligt trevlig mot mig. han gör helt plötsligt slut?!)
nu ska jag gå och dränka mina sorger i vindruvor & kaffe latte.
*katrin sparar & publicerar inlägget och går och sörjer*

adjö!

bonjore! [bånschor]
jag känner mig peppad för att skriva.
vi har ju inte skrivit nått på nästan hela sommaren.. förutom nåra töntiga inlägg här och där. och där.
men nu jävlar ska det skrivas! katrin är på G! emma däremot, vem vet? inte du! vem vet? inte jag! men om ni tjatar lite på henne kanske hon börjar skriva igen. fast hon är rätt bizzy. hon har nämligen en ny booooooyfriend.
dom träffades i sommras på en toalett. emma hade fastnat i toaletten och ja, där var han och hjälpte henne. kärlek vid första ögonkastet.rörande eller vad säger ni!?
me out! katrin

adjö!

nu är vi hemma från det ofrivilliga besöket hos fanny på http://fannyys.blogg.se !
emma är lat.
var bara det jag ville säga. ha det gött gott folk! :)
ATT VARA ELLER INTE VARA. (nononono) /katrin - your man.


mm

numero uno ! <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MPlIMrAZ058&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MPlIMrAZ058&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


adjö!

FANNY FRÅN http://fannyys.blogg.se HAR KIDNAPPAT OSS!! vi sitter fast i hennes källare..
fast hon tar väl hand om oss och matar oss med vindruvor och andra läckerheter :D
vi överlever.
PEACE OUT! /emommoma & kokatotrorinon

RSS 2.0